sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Omia printtejä 3


Omien printtien suunnittelu vain jatkuu. Tässä osa viimeaikaisista luonnoksista. Koralliteema on jatkunut, mutta muitakin aiheita on noussut esille. Pidän itse todella paljon tatuointityylisistä kuvista, joten lähdin kokeilemaan jotain aivan omaa ja inspiraatiota sain musiikista. Kuvat ovat pääosin luonnoksia, joista on syntynyt jo paljon ideoita jatkojalostukseen. 
toisenlainen tatuointi luonnos

koralli aiheinen printtiluonnos 1

tatuointi tyyliä printtiluonnoksessa
koralli aiheinen printtiluonnos 2

koralli aiheinen printtiluonnos 3











































kitara-printti 2
kitara-printti

rock- printti 2




rock-printti


Kokeilin kukikaprintillä raportin laskemista.


Yksinkertainen kukkaprintti.

3 kommenttia:

  1. Aivan loistava tekniikka tuossa yksinkertaisessa kukkaprintissä nuo pelkät ääriviivat.
    Tuosta kitaraprintti2:sta ja rock-printti2:sta saisi yhdistelemällä vaikka jatkuvaakin kuviota aikaiseksi.

    VastaaPoista
  2. Nuo tatuointityyliset luonnokset printeistä ovat tosi hienoja, omaperäisiä ja huolellisesti mietitty kokonaisuutta. Kitaraprintin olet osannut mielestäni hienosti yksinkertaistaa niin ettei se kuitenkaan näytä sekavalta kaikkien noiden rinkuloiden kanssa. Koralliprintit olivat aivan upeita, koska olet keksinyt hienon idean piilottaa kuviin naisen kasvot (tai jtn). Rock-printissäkin on sitä yksinkertaisuutta, joka on mielestäni hienoa. Ei liian sekavaa. Kehittäisin ehkä kukkaprinttiä johonkin suuntaan. Okei, olet nimennyt sen yksinkertaiseksi kukkaprintiksi mutta mielestäni siinä voisi olla silti jotakin enemmän. :D Toistan: -Tatskaprintit upeita!

    VastaaPoista
  3. Mä kommentoin kanssa koska tässä postauksessa oli mielenkiintoisimmat tuotokset.

    Yhdistä ihmeessä nuo kaksi musa-aiheista kuvaa ja tee vaikka jatkuva printti. Esim. ottamalla "rock"-tekstit kummastakin kuvasta pois, sanan voisi lisätä kolmantena osana sommitteluun "sitomaan yhteen" koko kuvan. Erityisesti tuo kitara-älppäri-kuvio on tosi hyvä, tykkään. Vrt. se tekstiilin teoria-luokassa oleva oranssi kitara-älppäri-kangas. Kauempaa katsottuna se tuo aina mulle mieleen jaffa-limppari-mainoksen.

    Kukkakuviosta voisit tehdä silkkipainolla tehtävän painokuvan, koska se olisi ristiriidassa kuvan ilmeisen brodeerattavuuden kanssa. Ääriviivat, joita ei täytetäkään, olis hauska kontrasti, esim. jollain valoverhon paksuisella kankaalla samansävyisenä helmiäisvärinä.

    VastaaPoista